Насловна Одбрана успеси спортиста

О УСПЕСИМА НАШИХ СПОРТИСТА У НОВОМ БРОЈУ МАГАЗИНА „ОДБРАНА“

05. 07. 2022

У гласилу Министарства одбране, магазину „Одбрана“, сваког месеца можете наћи информације о свим актуелним питањима о одбрани земље, активностима и дешавањима у систему одбране. Успеси ученика Војне гимназије на спортским такмичењима у претходоном периоду, прво место на Другом међународном  кадетском купу одржаном у Балантонкаратији у Мађарској и друго место на планинској трци са препрекама „Трибалион“ на Тари, нису промаккли будном оку редакције магазина, тако да у јулском издању „Одбране“ можете прочитати текст о успесима спортиста Војне гимназије. На страницама посвећеним успесима наших ученика можете прочитати све о припремама и такмичењима из угла ученика и наставника физичке културе Војне гимназије, а исте можете прелистати на следећем линку НЕГОВАЊЕ ПРАВИХ ВРЕДНОСТИ.

Писање о војним гимназијалцима у магазину „Одбрана“ још један је од показатеља квалитета наших ученика, који се постиже одабиром најбољих кандидата током процеса селекције за упис у школу и применом Наставног плана и програма током боравка у школи, где од наших ученика стварамо  способне и образоване младе људе, будуће кадете Војне академије.

Захваљујемо се редакцији магазина „Одбрана“ на страницама посвећеним успесима ученика Војне гимназије и на досадашњој сарадњи у извештавању о дешавањима и промоцији наше школе.

Верзија за штампу

 

A+ A-

Информације

Обавештење бившим ученицима Војне гимназије који имају потребу за дупликатима јавних исправа које је издала Војна гимназија
ЗАХТЕВ за издавање дупликата или друге јавне исправе, односно провере веродостојности дипломе подноси се по следећем...
Сусрети класа ученика Војне гимназије
Поштовани, Војна гимназија жели да омогући вама, својим некадашњим ученицима, да правовремено дођeте до информација које се тичу организовања сусрета класа...

Претрага

Календар

« Април 2024 »
ПонУтоСреЧетПетСубНед
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

Последње вести

Важнији линкови

Пратите нас