БИВШИ УЧЕНИЦИ ВОЈНЕ ГИМНАЗИЈЕ

Током година постојања Војне гимназије, кроз нашу школу прошао је велики број ученика који су као квалитетни млади људи наставили школовање на Војној академији и постали часни официри Војске Србије.

Школовање у Војној гимназији свим нашим ученицима остаје у лепом сећању, а како се они сећају нас, тако се и ми сећамо њих.

Свака генерација ученика Војне гимназије има својих специфичности, свака је на неки свој начин посебно а опет исто драга.

Ова рубрика је намењена чувању успомена на наше бивше ученике и постоји са намером да се сви опет окупимо на једном месту, поново се сетимо неких другара на које смо заборавили или оних који, нажалост, више нису са нама.

Овим путем молимо све наше бивше ученике који поседују фотографије из периода њиховог школовања у Војној гимназији да нам исте пошаљу на имејл адресу школе gimnazijalac@mod.gov.rs а ми ћемо исте објављивати на нашем сајту како бисмо сву нашу историју сачували од заборава.

 

 

 

Верзија за штампу

 

A+ A-

Информације

Обавештење бившим ученицима Војне гимназије који имају потребу за дупликатима јавних исправа које је издала Војна гимназија
ЗАХТЕВ за издавање дупликата или друге јавне исправе, односно провере веродостојности дипломе подноси се по следећем...
Сусрети класа ученика Војне гимназије
Поштовани, Војна гимназија жели да омогући вама, својим некадашњим ученицима, да правовремено дођeте до информација које се тичу организовања сусрета класа...

Претрага

Календар

« Мај 2023 »
ПонУтоСреЧетПетСубНед
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

Последње вести

Важнији линкови

Пратите нас