Наставни кадар Војне гимназије чине стручни и искусни професори, веома мотивисани за рад са будућношћу Војске Србије која се школује у нашој школи.

У складу са слоганом наше школе „ЗНАЊЕ ЈЕ НАШЕ ОРУЖЈЕ“ наши запослени непрестано раде не личном и професионалном усавршавању и на тај начин усавршавају методе преношења знања ученицима. Уз наставну базу која се сваке године побољшава и предан рад наставника ученицима пружамо све услове и потребна знања за успешно школовање у Војној гимназији и наставак школовања на Војној академији.

Наставници из општеобразовних предмета су цивилна лица (војни службеници), док наставу из општевојних предмета реализују старешине Војске Србије. 

Поред наставног дела обавеза, наши наставници и старешине су и врсни педагози који ученике Војне гимназије усмеравају ка војном позиву и пружају им сву потребну помоћ и подршку да истрају на свом путу.  

Наставни кадар организован је у стручне активе сродних предмета на челу којих се налазе руководиоци актива. Сви стручни активи наставника и психолшко-педагошка служба функционишу у оквиру Одељења за наставу Војне гимназије.

Верзија за штампу

 

A+ A-

Информације

Обавештење бившим ученицима Војне гимназије који имају потребу за дупликатима јавних исправа које је издала Војна гимназија
ЗАХТЕВ за издавање дупликата или друге јавне исправе, односно провере веродостојности дипломе подноси се по следећем...
Сусрети класа ученика Војне гимназије
Поштовани, Војна гимназија жели да омогући вама, својим некадашњим ученицима, да правовремено дођeте до информација које се тичу организовања сусрета класа...

Претрага

Календар

« Мај 2023 »
ПонУтоСреЧетПетСубНед
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

Последње вести

Важнији линкови

Пратите нас