КОСТИЋ, Небојше, МИЛОШ рођен 9. јула 1999. године у Лесковцу. Завршио је основну школу „Осми октобар“ у Власотинцу са просечном оценом 5.00, као носилац Вукове дипломе и ученик генерације.

Војну гимназију је уписао 2014. године, као први на ранг листи при упису. Током школовања у Војној гиманзији на свим класификационим периодима остваривао је највише просечне оцене. На редовним социометријским испитивањима, од стране својих другова и другарица, оцењен је као добар друг, спреман увек да помогне и зазузимао је прву позицију. Изузетно је прихваћен и поштован у свом колективу. За свој рад и залагање више пута је награђиван и похваљиван.

Учествовао је на бројним ваннаставним активностима и секцијама. Такође, био је учесник бројних такмичења из наставних предмета (математика, физика, историја...). На такмичењима из физике два пута је освајао награде на општинском нивоу. На такмичењима из историје освајао је награде на општинском и градском нивоу, а 2016. године учествовао је на републичком такмичењу у Новом Пазару.

На Математичком турниру средњих школа у екипној конкуренцији, три године за редом је освајао награде (два пута трећу и једном другу), а у појединачној конкуренцији три пута је похваљиван. Председник је трећег одељења, и као такав одговорно ивршава своје обавезе и задатке.

Има жељу да упише Војну академију, смер „Противваздухопловна одбрана“.

 

Верзија за штампу

 

A+ A-

Информације

У СУСРЕТ КОНКУРСУ ЗА УПИС У ВГ
Обавештавају се кандидати да ће Конкурс за упис у Војну гимназију бити објављен 15.02.2021.године.
ОБАВЕШТЕЊЕ О ИЗДАВАЊУ ДУПЛИКАТА ЈАВНИХ ИСПРАВА У ВГ
На основу указане потребе, а циљу обавештавања бивших ученика Војне гимназије који имају потребу за дупликатима јавних исправа које је издала Војна гимназија, потребно је придржавати се следећег поступка...
СУСРЕТИ КЛАСА УЧЕНИКА
Поштовани, Војна гимназија жели да омогући Вама, својим некадашњим ученицима, да правовремено дођeте до информација које се тичу организовања сусрета класа...

Претрага

Календар

« Март 2021 »
ПонУтоСреЧетПетСубНед
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

Последње вести

Важнији линкови

Пратите нас