1.jpg

МЕДАЉЕ ЗА ОРИЈЕНТИРЦЕ ВОЈНЕ ГИМНАЗИЈЕ НА ПИОНИРСКОМ ПРВЕНСТВУ БЕОГРАДА

27. 05. 2023

Оријентирци Војне гимназије постигли су сјајне резултате на данашњем Пионирском првенству Београда, које је одржано у београдском насељу Беле воде.

Велики број такмичара и јака конкуренција, као и променљиви временски услови, нису представљали препреку за чланове оријентиринг секције Војне гимназије да још једном покажу своје знање, вештине и припремљеност и да освоје два прва и једно друго место.

Ученик првог разреда Војне гимназије Данило Нишевић освојио је прво место у категорији М18.

У женској конкуренцији у категорији Ж18 прво и друго место освојиле су ученица трећег разреда Софија Миловановић и ученица првог разреда Исидора Косорић.

Оријентирци Војне гимназије, предвођени руководиоцем секције потпуковником Марком Марјановићем, настављају са сјајним резултатима на које су нас навикли. Предан рад руководства и чланова оријентиринг секције, висока мотивација и сјајна и занимљива организација рада само су неке од карактеристика ове групе спортиста Војне гимназије које доводе до сјајних резултата као што је данашњи.

Подсећамо вас да је на Школском првенству Србије у оријентирингу, које је одржано 11. маја на Ади Циганлији, Војна гимназија проглашена за НАЈБОЉУ СРЕДЊУ ШКОЛУ СРБИЈЕ У ОРИЈЕНТИРИНГУ.

Честитамо Данилу, Софији и Исидори и потпуковнику Марку Марјановићу на сјајним резултатима!

 

Верзија за штампу

 

A+ A-

Информације

Обавештење бившим ученицима Војне гимназије који имају потребу за дупликатима јавних исправа које је издала Војна гимназија
ЗАХТЕВ за издавање дупликата или друге јавне исправе, односно провере веродостојности дипломе подноси се по следећем...
Сусрети класа ученика Војне гимназије
Поштовани, Војна гимназија жели да омогући вама, својим некадашњим ученицима, да правовремено дођeте до информација које се тичу организовања сусрета класа...

Претрага

Календар

« Март 2024 »
ПонУтоСреЧетПетСубНед
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Последње вести

Важнији линкови

Пратите нас