1(3).jpg

ВОЈНA ГИМНАЗИЈA НАЈБОЉА СРЕДЊА ШКОЛА СРБИЈЕ У ОРИЈЕНТИРИНГУ

11. 05. 2023

Ученици Војне гимназије освојили су прво место на Школском првенству Србије у оријентирингу, које је одржано данас на Ади Циганлији.

У конкуренцији најбољих оријентираца из средњих школа из целе Србије, мушка и женска екипа Војне гимназије у саставу: Никола Јањић (матурант), Стефан Новковић, Томислав Ивезић (трећи разред), Данило Нишевић (први разред), Анастазија Карамарковић, Софија Миловановић, Тијана Перески (трећи разред) и Исидора Косорић (први разред), показале су одличну физичку и теоријску припремљеност и донеле Војној гимназији још једно одличје и статус НАЈБОЉЕ СРЕДЊЕ ШКОЛЕ СРБИЈЕ У ОРИЈЕНТИРИНГУ!

Остварени успех је резултат преданог рада, редовног тренирања и високе мотивисаности чланова и руководства Оријентиринг секције Војне гимназије, а успешним решавањем свих постављених задатака и препрека уз одлично пролазно време, војни гимназијалци су још једном показали да им у овом спорту нема равних.

Честитамо ученицима и руководиоцу Оријентиринг секције Војне гимназије потпуковнику Марку Марјановићу на оствареном резултату и захваљујемо се на достојном представљању Војне гимназије!

 

Верзија за штампу

 

A+ A-

Информације

Обавештење бившим ученицима Војне гимназије који имају потребу за дупликатима јавних исправа које је издала Војна гимназија
ЗАХТЕВ за издавање дупликата или друге јавне исправе, односно провере веродостојности дипломе подноси се по следећем...
Сусрети класа ученика Војне гимназије
Поштовани, Војна гимназија жели да омогући вама, својим некадашњим ученицима, да правовремено дођeте до информација које се тичу организовања сусрета класа...

Претрага

Календар

« Април 2024 »
ПонУтоСреЧетПетСубНед
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

Последње вести

Важнији линкови

Пратите нас