Најбољи 37. класа

Мај месец матураната

31. 05. 2013

Полагањем матурског испита и завршном свечаношћу, која је одржана у Војној гимназији, 37. класа је успешно завршила своје гимназијско школовање.

Ученици 37. Класе Војне гимназије полагали су у времену 20.-29. маја матурски испит. Писмене задатке из српског језика и књижевности и математике, односно енглеског језика, матуранти су решили веома успешно са високим оценама. На одбранама матурских радова матуранти су показали високу креативност, познавање методологије обликовања задатака и завидно знање из научних, уметничких и спортских области за које су показали афинитет и из којих су сами одабрали теме за свој рад.

30. маја 2013. Матуранти 37. Класе Војне гимназије прославили су завршетаксвог гимназијског школовања. Атмосфера  је била свечарска, а програм прилагођен том свечаном чину. Присуствовали су сви запослени у школи, родитељи матураната, гости, као и родитељи покојног потпоручника Борка Никитовића који су из свог Фонда наградили ученика генерације Николу Живановића.

Уз надахнуте беседе начелника школе, ученика генерације, начелника класе и представника разредних старешина, као и уз пригодан, изузетно лепо осмишљен културно забавни програм од стране ученика млађих класа, испраћај матураната је био достојанствен, у лепој атмосфери и пријатељском тону.

Матурско вече је одржано у вили "Јелена".

 

 

 

 

Верзија за штампу

 

A+ A-

Информације

Обавештење бившим ученицима Војне гимназије који имају потребу за дупликатима јавних исправа које је издала Војна гимназија
ЗАХТЕВ за издавање дупликата или друге јавне исправе, односно провере веродостојности дипломе подноси се по следећем...
Сусрети класа ученика Војне гимназије
Поштовани, Војна гимназија жели да омогући вама, својим некадашњим ученицима, да правовремено дођeте до информација које се тичу организовања сусрета класа...

Претрага

Календар

« Април 2024 »
ПонУтоСреЧетПетСубНед
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

Последње вести

Важнији линкови

Пратите нас