posetaDelegacijeRSVG1.jpg

ПОСЕТА ДЕЛЕГАЦИЈЕ СРЕДЊЕ ШКОЛЕ УНУТРАШЊИХ ПОСЛОВА МУП РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ

30. 11. 2023

Данас је Војну гимназију посетила делегација Средње школе унутрашњих послова Министарства унутрашњих послова Републике Српске коју је предводио директор школе господин Александар Миладиновић.

Делегацију Средње школе унутрашњих послова примио је начелник Војне гимназије потпуковник Благоје Ђачић са сарадницима и том приликом им представио систем средњошколског војног образовања Републике Србије и организацију и делатност Војне гимназије.

Господин Александар Миладиновић изразио је задовољство што има прилику да посети Војну гимназију и да се упозна са капацитетима ове војне средњошколске образовно-васпитне установе.

Након размене пригодних поклона и фотографисања, делегација Средње школе унутрашњих послова обишла је наставне капацитете у школској згради Војне гимназије. Упознати су са историјатом школе и реализацијом наставно-образовног процеса.

У спортском центру Војне гимназије презентовани су капацитети за реализацију наставе из физичке културе. Наставници и ученици приказали су огледни час спортских игара и атлетике.

Након тога, гости су обишли ваздушну стрељану Средње стручне војне школе „1300 каплара“. Госте је поздравио начелник школе капетан бојног брода Срђан Миљковић са сарадницима и упознао их са активностима и радом секције стрељаштва.

Делегацији Средње школе унутрашњих послова представљени су и капацитети интернатског смештаја ученика, библиотеке и читаонице у згради интерната Војне гимназије.

Начелник Војне академије пуковник ванр. проф. др Срђан Благојевић са сарадницима поздравио је делегацију Средње школе унутрашњих послова и позвао их да у наредном периоду посете Војну академију.

По завршетку посете гости из Републике Српске исказали су задовољство презентованим садржајем и капацитетима Војне гимназије.

Верзија за штампу

 

A+ A-

Информације

Обавештење бившим ученицима Војне гимназије који имају потребу за дупликатима јавних исправа које је издала Војна гимназија
ЗАХТЕВ за издавање дупликата или друге јавне исправе, односно провере веродостојности дипломе подноси се по следећем...
Сусрети класа ученика Војне гимназије
Поштовани, Војна гимназија жели да омогући вама, својим некадашњим ученицима, да правовремено дођeте до информација које се тичу организовања сусрета класа...

Претрага

Календар

« Април 2024 »
ПонУтоСреЧетПетСубНед
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

Последње вести

Важнији линкови

Пратите нас