sportskeIgreMladih243.JPG

Припадници Војне гимназије на отварању Спортских игара младих

24. 05. 2024

Припадници Војне гимназије учествовали су данас на отварању Регионалне манифестације „Спортске игре младих“ на Тргу републике у Београду. Већ другу годину за редом Војна академија и Војна гимназија активно подржавају одржавање ове значајне манифестације показујући опредељеност да се у промоцији војног позива посвети и најмлађим генерацијама.


На свечаноj церемонији отварањa спортске приредбе присуствовао је начелник Војне академије ванр. проф. др Срђан Благојевић, начелник Војне гимназије потпуковник Благоје Ђачић и начелник Центра за физичко васпитање и спорт потпуковник Небојша Ђуковић.

У оквиру данашње манифестације, припадници Војне академије промовисали су војни позив, војно образовање и спорт у војсци. Кадети и ученици употпунили су овај спортски дан демонстрацијом својих вештина на импровизованом полигону.


Најмлађи спортити који су посетили штанд Војне академије
и Војне гимназије, осим што су нешто више сазнали о војном школству и војном позиву, могли су и да се опробају у савлађивању препрека.

Наставак данашњих такмичења одржаће се сутра на спортским теренима Војне гимназије где ће велики број спортиста из Београда одмерити снаге у одбојци, малом фудбалу и баскету 3 на 3.

Верзија за штампу

 

A+ A-

Информације

Обавештење бившим ученицима Војне гимназије који имају потребу за дупликатима јавних исправа које је издала Војна гимназија
ЗАХТЕВ за издавање дупликата или друге јавне исправе, односно провере веродостојности дипломе подноси се по следећем...
Сусрети класа ученика Војне гимназије
Поштовани, Војна гимназија жели да омогући вама, својим некадашњим ученицима, да правовремено дођeте до информација које се тичу организовања сусрета класа...

Претрага

Календар

« Јун 2024 »
ПонУтоСреЧетПетСубНед
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Последње вести

Важнији линкови

Пратите нас