sr/slike/razno/posetaNacelnikaVA

ПОСЕТА НАЧЕЛНИКА ВОЈНЕ АКАДЕМИЈЕ ВОЈНОЈ ГИМНАЗИЈИ

24. 12. 2021

Начелник Војне академије пуковник ванр. проф. др Срђан Благојевић посетио је Војну гимназију у четвртак 23. децембра 2021. године и том приликом се обратио запосленима и ученицима. Пуковник Благојевић, иначе бивши ученик 25. класе Војне гимназије, током свог обраћања честитао је ученицима и запосленима Војне гимназије на успесима оствареним током 2021. године и похвалио залагање свих припадника Војне гимназије на реализацији непосредне наставе која је протекла без проблема чак и у отежаним условима изазваним пандемијом.

„Војна гимназија је најважнији извор будућих кадета Војне академије“, истакао је начелник Војне академије и најавио нова значајна улагања у циљу побољшања услова за реализацију васпитно-образовног рада у нашој школи, као и проширење смештајних капацитета ради пријема већег броја ученика.


Поводом успешног завршетка календарске године и првог полугодишта школске 2021/2022. године, начелник Војне академије уручио је награде и похвале најзаслужнијим припадницима Војне гимназије. За изузетне резултате постигнуте током 2021. године награђени и похваљени су: потпуковник Дејан Петровић, заставник Милош Симоновић, десетар Дејан Митић, наставник физичке културе Андрија Бућић, наставник информатике Горица Ђаковић Дорошки, наставник енглеског језика Ирена Јоновић, наставник биологије Сузана Сотиров, војни намештеник Јасна Богуновић, ученик 46. класе Предраг Ђуричић, ученик 47. класе Иван Радојевић, ученик 48. класе Вељко Здравковић и ученик 49. класе Лука Исић.

На крају обраћања начелник Војне академије пожелео је свим припадницима Војне гимназије срећне предстојеће новогодишње и божићне празнике уз жељу да их и у 2022. години прате здравље, срећа и успех и још једном истакао да ће се трудити да у наредној години услови за живот и рад у Војној гимназији буду још бољи од постојећих.

Верзија за штампу

 

A+ A-

Информације

Обавештење бившим ученицима Војне гимназије који имају потребу за дупликатима јавних исправа које је издала Војна гимназија
ЗАХТЕВ за издавање дупликата или друге јавне исправе, односно провере веродостојности дипломе подноси се по следећем...
Сусрети класа ученика Војне гимназије
Поштовани, Војна гимназија жели да омогући вама, својим некадашњим ученицима, да правовремено дођeте до информација које се тичу организовања сусрета класа...

Претрага

Календар

« Април 2024 »
ПонУтоСреЧетПетСубНед
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

Последње вести

Важнији линкови

Пратите нас