Јелена Аруновић са ученицима ВГ

СЕЛЕКТОР РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ СРБИЈЕ ЗА ПИШТОЉ У ПОСЕТИ ВОЈНОЈ ГИМНАЗИЈИ

22. 02. 2021

Селектор репрезентације Србије за пиштољ госпођа Јелена Аруновић посетила је тренинг секције стрељаштва ученика Војне гимназије и одржала практичан тренинг гађања са високим интезитетом који се примењује у такмичарском периоду тренинга.


Ученици Војне гимназије имали су прилику да након теоријског тренинга који је госпођа Аруновић одржала на Зимском кампу перспективних стрелаца 2021. године практично уче од најквалификованијег стрељачког тренера Србије и актуелног председника тренерске комисије Стрељачког савеза Србије.

У уводном излагању госпођа Аруновић је честитала ученицима на резултатима постигнутим на недавно завршеном Првенству Србије за јуниоре и поручила им да могу бити поносни али да се не смеју задовољити постигнутим резултатима јер имају све услове за напредак и постизање врхунских резултата, своје излагање завршила је поруком ученицима: „Ваша стрељана, ваша опрема и тренери достојни су олимпијских спортиста и из тог разлога ви не смете бити мање достојни тежње да то и постанете“.

Тренингу селектора асистирао је војни службениик Димитрије Гргић, припадник Спортске јединице Војне академије.

Више информација о великом успеху ученика Војне гимназије на Првенству Србије за јуниоре можете пронаћи на следећем линку УЧЕНИК ВОЈНЕ ГИМНАЗИЈЕ ШАМПИОН СРБИЈЕ У СТРЕЉАШТВУ.

Верзија за штампу

 

A+ A-

Информације

У СУСРЕТ КОНКУРСУ ЗА УПИС У ВГ
Обавештавају се кандидати да ће Конкурс за упис у Војну гимназију бити објављен 15.02.2021.године.
ОБАВЕШТЕЊЕ О ИЗДАВАЊУ ДУПЛИКАТА ЈАВНИХ ИСПРАВА У ВГ
На основу указане потребе, а циљу обавештавања бивших ученика Војне гимназије који имају потребу за дупликатима јавних исправа које је издала Војна гимназија, потребно је придржавати се следећег поступка...
СУСРЕТИ КЛАСА УЧЕНИКА
Поштовани, Војна гимназија жели да омогући Вама, својим некадашњим ученицима, да правовремено дођeте до информација које се тичу организовања сусрета класа...

Претрага

Календар

« Март 2021 »
ПонУтоСреЧетПетСубНед
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

Последње вести

Важнији линкови

Пратите нас