Уручивање награда 2024 ВА

Уручивање диплома, награда и признања на Војној академији

18. 03. 2024

Поводом обележавања Дана Војне академије – 18. марта, начелник Војне академије пуковник ванредни професор др Срђан Благојевић уручио је дипломираним студентима мастер академских студија дипломе о завршеном школовању на Војној академији и доделио награде за најбољу катедру, најбољег наставника, наставника вештина, научног радника, најбољег наставника у Војној гимназији и Средњој стручној војној школи, најбољим кадетима и ученицима.

Студенти су своје мастер академске студије успешно завршили на студијским програмима: Менаџменту у одбрани, Безбедносни менаџмент у одбрани, Војнохемијском инжењерству, Војноелектронском инжењерству и Војноелектронско инжењерство и одбрана у сајбер простору.

Студенти су изразили велико задовољство програмом и начином школовања на Војној академији, те су истакли да су током школовања стекли неопходна знања и искуства које ће користити током радне каријере. Међу свршеним мастер студентима било је и оних који су најавили наставак школовања на докторским академским студијама Војне академије.

У свом обраћању начелник Војне академије је истакао да је веома задовољан са постигнутим резултатима на мастер академским студијама и да су то резултати личног рада студената и наставника Војне академије. Изразио је задовољство ставом студената да ће наставити даље школовање и усавршавање, те им је пожелео пуно среће и успеха на својим формацијским и радним местима и изразио наду да ће усвојена знања успешно примењивати у пракси.

Након доделе диплома начелник Војне академије уручио је награде и признања.

Верзија за штампу

 

A+ A-

Информације

Обавештење бившим ученицима Војне гимназије који имају потребу за дупликатима јавних исправа које је издала Војна гимназија
ЗАХТЕВ за издавање дупликата или друге јавне исправе, односно провере веродостојности дипломе подноси се по следећем...
Сусрети класа ученика Војне гимназије
Поштовани, Војна гимназија жели да омогући вама, својим некадашњим ученицима, да правовремено дођeте до информација које се тичу организовања сусрета класа...

Претрага

Календар

« Мај 2024 »
ПонУтоСреЧетПетСубНед
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

Последње вести

Важнији линкови

Пратите нас