Грб ВГ за вести

ПРЕЛИМИНАРНА РАНГ ЛИСТА КАНДИДАТА ЗА УПИС У ВОЈНУ ГИМНАЗИЈУ

17. 06. 2021

Поштовани,

Прелиминарну листу кандидата за упис у Војну гимназију, према оствареном рангу, можете погледати ОВДЕ.

Напомињемо да је за део кандидата са списка у току безбедносна провера (означени у колони напомена са *). Уколико неко од кандидата не испуни услове безбедносне провере неће бити даље разматран (прима се 80 кандидата у први разред, пет кандидата у други и два кандидата у трећи).

Листе за упис у други и трећи разред Војне гимназије су коначне.

Након пристизања преосталих резултата приступићемо изради Коначног списка кандидата који су испунили услове да буду уписани у Војну гимназију и исти ће бити објављен на нашем сајту.

Први родитељски састанак биће реализован 26. јуна 2021. године са почетком у 10:00 часова (у школској згради Војне гимназије, улица Петра Чајковског број 2, Сењак), за све кандидате који су задовољили све критеријуме према Прелиминарној листи из ове информације и који су рангирани до 80. места за први разред (односно до 5. места за други и оба кандидата за трећи разред) .

Родитељском састанку присуствује само родитељ/старатељ који закључује уговор (потребно је понети личну исправу и доказ да је ученик завршио школску годину (ђачка књижица или копија сведочанства).

За кандидате за које нису завршене безбедносне провере (кандидати рангирани до 80 места са напоменом*), позивање ће бити вршено путем телефона одмах по пристизању резултата провере у Војну гимназију.

 

Верзија за штампу

 

A+ A-

Информације

Обавештење бившим ученицима Војне гимназије који имају потребу за дупликатима јавних исправа које је издала Војна гимназија
ЗАХТЕВ за издавање дупликата или друге јавне исправе, односно провере веродостојности дипломе подноси се по следећем...
Сусрети класа ученика Војне гимназије
Поштовани, Војна гимназија жели да омогући вама, својим некадашњим ученицима, да правовремено дођeте до информација које се тичу организовања сусрета класа...

Претрага

Календар

« Април 2024 »
ПонУтоСреЧетПетСубНед
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

Последње вести

Важнији линкови

Пратите нас