Хелена Мишчевић стрељаштво

Успех наших ученика на крају спортске сезоне

16. 06. 2022

Крајем маја и почетком јуна ученици наше школе били су веома активни на такмичењима из стрељаштва и оријентиринга, постигавши завидне резултате.

У недељу 5. јуна на оријентиринг такмичењу „3. кола Вождовачке оријентиринг лиге” које се одржало у парку „Шумице” учествовала су два ученика из Војне гимназије: Лав Стојановић (47. класа) и Стефан Новковић (48. класа). У великој конкуренцији ученика свих узраста Лав Стојановић заузео је прво место у својој категорији и тиме потврдио изванредне резултате које традиционално осваја наша школа у овом спорту.

У другом коло купа стрељачког савеза Србије Хелена Мишчевић (46. класа) освојила је прво место у јуниорској и треће место у сениорској категорији. Учествовали су стрелци из целе Србије.

Завршена је још једна сјајна спортска сезона у којој су наши ученици освојили прегршт медаља на бројним такмичењима свих нивоа и узраста широм Србије. Пратићемо и даље успехе наших такмичара и обавештавати вас на сајту наше школе.

Честитамо нашим ученицима на освојеним медаљама и желимо још успешнију нову сезону!

Верзија за штампу

 

A+ A-

Информације

Обавештење бившим ученицима Војне гимназије који имају потребу за дупликатима јавних исправа које је издала Војна гимназија
ЗАХТЕВ за издавање дупликата или друге јавне исправе, односно провере веродостојности дипломе подноси се по следећем...
Сусрети класа ученика Војне гимназије
Поштовани, Војна гимназија жели да омогући вама, својим некадашњим ученицима, да правовремено дођeте до информација које се тичу организовања сусрета класа...

Претрага

Календар

« Јун 2022 »
ПонУтоСреЧетПетСубНед
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 

Последње вести

Важнији линкови

Пратите нас