1(2).jpg

ШЕСТ ЗЛАТНИХ МЕДАЉА ЗА КАРАТИСТКИЊУ ВОЈНЕ ГИМНАЗИЈЕ

16. 05. 2023

Ученица другог разреда Војне гимназије Нина Драгојловић остварила је сјајне резултате на Првенству Србије у каратеу, које је одржано у суботу, 14. маја, у Осечини.

На првенству у организацији Карате уније Србије, које је ове године одржано двадесет и пети пут, Нина је била сјајна и у конкуренцији најбољих каратиста из целе Србије освојила је чак шест златних медаља – 2 у појединачној конкуренцији и 4 екипне.

Нина је била најбоља у борбама и у катама у категорији млађих јуниорки до 50 килограма. Заједно са другарицама из карате клуба „Сирмиум“, чији је члан, Нина је освојила екипно злато у борбама у категоријама млађих јуниорки, јуниорки, старијих јуниорки и кадеткиња.

Са шест златних медаља Нина је завршила на другом месту најуспешнијих спортиста на овом такмичењу. Поред одличних спортских успеха, Нина је и одличан ученик.

Војна гимназија пружа својим ученицима одличне услове за бављење спортом. Спортске секције, спортски терени, теретане, стрељане, стазе за трчање и искусни професори физичког васпитања, само су део погодности које су сваког дана на располагању нашим ученицима.

Талентованим спортистима, који испуњавају своје ученичке обавезе, Војна гимназија пружа могућност да, поред чланства у спортским клубовима Војне академије, наставе тренирање и у свом матичном клубу или неком од најпознатијих спортских удружења у Београду са којима остварујемо одличну сарадњу. 

Честититамо Нини на оствареном успеху!

 

Верзија за штампу

 

A+ A-

Информације

Обавештење бившим ученицима Војне гимназије који имају потребу за дупликатима јавних исправа које је издала Војна гимназија
ЗАХТЕВ за издавање дупликата или друге јавне исправе, односно провере веродостојности дипломе подноси се по следећем...
Сусрети класа ученика Војне гимназије
Поштовани, Војна гимназија жели да омогући вама, својим некадашњим ученицима, да правовремено дођeте до информација које се тичу организовања сусрета класа...

Претрага

Календар

« Април 2024 »
ПонУтоСреЧетПетСубНед
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

Последње вести

Важнији линкови

Пратите нас