Атлетски митинг ВА

СЈАЈНИ РЕЗУЛТАТИ УЧЕНИКА ВОЈНЕ ГИМНАЗИЈЕ НА АТЛЕТСКОМ МИТИНГУ

13. 03. 2021

У четвртак, 11. марта 2021. године, у атлетској дворани Војне академије, одржан је Први дворански атлетски митинг Војне академије на којем су учествовали и ученици Војне гимназије.

Иако су били једни од најмлађих учесника, наши ученици су остварили сјајне резултате.


Ученик 45. класе Војне гимназије, Алекса Марковић, освојио је прво место у дисциплини бацање кугле. Медаље најбољима доделио је начелник Војне гимназије, капетан бојног брода, Мирослав Ћитић.

 

Ученик 46. класе Дејан Петровић освојио је друго место у трци на 1500 метара, док је његов друг из класе, Матија Симанић, заузео треће место у истој трци. Медаље најбољима доделио је професор физичке културе у Војној гимназији, Слободан Николић.

 

Ученица 48. класе Бојана Мирковић освојила је треће место у дисциплини скок у даљ у женској конкуренцији, док је исти резултат у мушкој конкуренцији остварио ученик 45. класе, Немања Симовић.

У мешовитој штафети 4x200 метара екипа Војне гимназије у саставу: Саша Ерић (45. класа), Бојана Мирковић (48. класа), Ђорђе Петровић (46. класа) и Јелена Прпа (47. класа) освојила је друго место, док је у трци на 400 метара, ученик 47. класе, Лав Стојановић, освојио треће место.


Такмичење је реализовано у потпуности у складу са правилником о реализацији атлетских такмичења уз ангажовање лиценцираних атлетских судија и електронско мерење остварених резултата.

 
Честитамо свим учесницима на оствареним резултатима и захваљујемо се професорима физичке културе у Војној гимназији: Андрији Бућићу, Александру Драгељевићу, Слободану Николићу и Глигору Шкрпану на преданом раду током редовне наставе и спортских секција чији резултат видимо на оваквим такмичењима као и током школовања наших ученика на Војној академији. 

Верзија за штампу

 

A+ A-

Информације

КОНКУРС ЗА УПИС У ВОЈНУ ГИМНАЗИЈУ ФЕБРУАР/МАРТ 2021. ГОДИНЕ
Подсећамо вас да је Министарство одбране Републике Србије расписало конкурс за пријем 80 ученика (дечака и девојчица) у први, 5 у други и 5 у трећи разред Војне гимназије...
ОБАВЕШТЕЊЕ О ИЗДАВАЊУ ДУПЛИКАТА ЈАВНИХ ИСПРАВА У ВГ
На основу указане потребе, а циљу обавештавања бивших ученика Војне гимназије који имају потребу за дупликатима јавних исправа које је издала Војна гимназија, потребно је придржавати се следећег поступка...
СУСРЕТИ КЛАСА УЧЕНИКА
Поштовани, Војна гимназија жели да омогући Вама, својим некадашњим ученицима, да правовремено дођeте до информација које се тичу организовања сусрета класа...

Претрага

Календар

« Април 2021 »
ПонУтоСреЧетПетСубНед
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 

Последње вести

Важнији линкови

Пратите нас