posetaVA1.jpg

НАСТАВНА ПОСЕТА УЧЕНИКА 49. КЛАСЕ ВОЈНОЈ АКАДЕМИЈИ

12. 03. 2024

У уторак, 12. марта, ученици 49. класе Војне гимназије посетили су Војну академију.

Током обиласка, ученици су имали прилику и да се опробају у гађању у најмодернијој стрељани која је у претходном периоду у потпуности реновирана и опремљена најмодернијом опремом. Ученици су обишли кабинете и учионице где се реализује настава, спортски центар са базеном и модерном теретаном, спољне спортске терене и библиотеку са читаоницом који представљају само део капацитета Војне академије који су свакодневно на распологању кадетима Војне академије.

Током посете један део времена био је одређен за дружење ученика са кадетима Војне академије, од којих су већина бивши ученици Војне гимназије. Кадети су гимназијалце упознали са смештајним капацитетима Војне академије и из „прве руке“ им објаснили шта значи бити кадет Војне академије и како све оно што су знали о животу и раду на Војној академији изгледа у пракси.

Захваљујући доброј организацији и увек добро расположеним и припремљеним представницима Војне академије наши ученици су се упознали са свим могућностима које им ова високошколска установа нуди за наставак школовања и формирали су потпунију слику о студијским програмима а то све ће допринети да се лакше и сигурније определе за смер на којем ће наставити школовање.

Верзија за штампу

 

A+ A-

Информације

Обавештење бившим ученицима Војне гимназије који имају потребу за дупликатима јавних исправа које је издала Војна гимназија
ЗАХТЕВ за издавање дупликата или друге јавне исправе, односно провере веродостојности дипломе подноси се по следећем...
Сусрети класа ученика Војне гимназије
Поштовани, Војна гимназија жели да омогући вама, својим некадашњим ученицима, да правовремено дођeте до информација које се тичу организовања сусрета класа...

Претрага

Календар

« Мај 2024 »
ПонУтоСреЧетПетСубНед
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

Последње вести

Важнији линкови

Пратите нас