Интернат председниок републике

Председник Републике Србије у посети Војној гимназији

10. 06. 2018

Председник Републике Србије и врховни командант Војске Србије Александар Вучић посетио је данас у пратњи министра одбране Александра Вулина интернат Војне гимназије где је у току прва фаза реконструкције смештајних капацитета. Председник Вучић сагледао је динамику и квалитет радова и дао смернице које се односе на даље кораке ка унапређењу квалитета образовања и услова живота ученика Војне гимназије и Средње стручне војне школе.

Он је позвао младиће и девојке, који желе да постану професионални припадници Војске, да дођу у Војну гимназију и Војну академију јер ће им бити омогућени најбољи услови школовања, а држава ће настојати да им кроз повећање плата и решавање стамбених питања адекватно реши стамбене потребе.Вучић је охрабрио све старешине да наставе да се боре за децу која уче у војним школама, и граде њихово знање, још снажније и енергичније, јер баш како пише овде, на улазу у Војну гимназију „ Знање је наше оружје ".  У том случају, како је рекао, нећемо имати разлога да бринемо за нашу будућност.

Врховни командант искористо је прилику и да се сретне са ученицима Војне гимназије и Средње стручне војне школе од којих је, из прве руке сазнао о условима у којима се школују и живе. Он је изразио задовољство што та деца долазе из свих крајева наше земље, па и са Косова и Метохије.

Верзија за штампу

 

A+ A-

Информације

Обавештење бившим ученицима Војне гимназије који имају потребу за дупликатима јавних исправа које је издала Војна гимназија
ЗАХТЕВ за издавање дупликата или друге јавне исправе, односно провере веродостојности дипломе подноси се по следећем...
Сусрети класа ученика Војне гимназије
Поштовани, Војна гимназија жели да омогући вама, својим некадашњим ученицима, да правовремено дођeте до информација које се тичу организовања сусрета класа...

Претрага

Календар

« Април 2024 »
ПонУтоСреЧетПетСубНед
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

Последње вести

Важнији линкови

Пратите нас