општинско такмичење средњих школа у футсалу

Oпштинско такмичење средњих школа у футсалу

04. 11. 2019

Дана 29. октобра 2019. године одржано је општинско такмичење средњих школа у футсалу. Учествовале су све средње школе општине Савски венац међу којима су се нашли и екипе наших школа, Војном гимназије и Средње стручне војне школе. Наше девојчице и дечаци борили су се од првог до последњег минута и представили су нас у најбољем светлу.
Мушка екипа Војне гимназије предвођена професором Александром Драгељевићем је победила гимназију Свети Сава и ССВШ, и тиме се пласирала у финале против Угоститељско-туристичке школе. Утакмица је била напета и неизвесна, наши играчи су показали борбеност и добру игру и полувреме завршили резултатом 0:0. Међутим, у другом полувремену, исцрпљеност је сустигла наше дечаке те су освојили друго место. Утиске са терена пренео нам је капитен екипе, Ковинић Немања: "Задовољан сам нашом игром, све је функционисало на терену како треба. Показали смо да можемо да се носимо са било којом екипом и наша игра је била на изузетно великом нивоу. На жалост нисмо успели да дођемо до пехара, у финали смо били бољи али нисмо имали среће. Надам се да ћемо следеће године да дођемо до дуго чеканог злата. "
Честитамо и екипи ССВШ која је савладала екипу Бродарске школе резултатом 4:1 али је, на жалост, изгубила од екипе Војне гимназије и тиме изгубила пласман за финале.
Што се тиче женских екипа, њих је предводио професор Слободан Николић, и морамо рећи да смо поносни на њихове резултате. Екипа Војне гимназије је победила Дизајнерску школу резултатом 5:0 и тиме се пласирале у финале. У финали су играле против Медицинске школе и након неизвесне утакмице, на крају ипак изгубиле резултатом 2:0. Тако су освојиле друго место, што је ипак завидан резултат.
Девојке ССВШа су изгубиле у првој утакмици од Медицинске школе резултатом 4:0. То није утицало на наше расположење, и наши ученици су остали ведрог духа јер, пре свега, битно је дружење а не победа. Видимо се следеће године.

Верзија за штампу

 

A+ A-

Информације

Обавештење бившим ученицима Војне гимназије који имају потребу за дупликатима јавних исправа које је издала Војна гимназија
ЗАХТЕВ за издавање дупликата или друге јавне исправе, односно провере веродостојности дипломе подноси се по следећем...
Сусрети класа ученика Војне гимназије
Поштовани, Војна гимназија жели да омогући вама, својим некадашњим ученицима, да правовремено дођeте до информација које се тичу организовања сусрета класа...

Претрага

Календар

« Март 2024 »
ПонУтоСреЧетПетСубНед
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Последње вести

Важнији линкови

Пратите нас