pano2.jpg

Ваннаставне активности наших ученика

04. 11. 2016

Захуктава се школска година, а поред наставних обавеза ученици Војне гимназије и Средње стручне војне школе активни су и у ваннаставним активностима. Представљамо вам само део тих активности.

Своје слободно време ученици 42. класе искористили су за израду зидних новина. Свестраност будућих официра не познаје границе. Са поносом представљају своју отаџбину, свој град и знаменитости града у којем живе.

У оквиру кошаркашке секције почела је лига класа Војне гимназије и Средње стручне војне школе. Лигу је отворила утакмица између 41. и 43. класе. "Старији" су победили и тиме најавили борбу за прво место. Позивамо све ученике да прате и подржавају своје другаре.

Одбојкашице су нас још једном обрадовале освојивши друго место на општинском такмичењу одржаном у СЦ Мајдан. Поред Ивоне Брчин, која је капитенка екипе, наступале су још и: Милица Граороски, Јелена Ружић, Анђела Вучковић, Николина Божић, Ивана Јевтић, Слађана Поповић, Дејана Остојић, Јулија Ристић, Лидија Тот, Јована Ристић, Вања Радуловић, Анђела Ружичић. Ученице је предводио професор Слободан Николић.

Верзија за штампу

 

A+ A-

Информације

Обавештење бившим ученицима Војне гимназије који имају потребу за дупликатима јавних исправа које је издала Војна гимназија
ЗАХТЕВ за издавање дупликата или друге јавне исправе, односно провере веродостојности дипломе подноси се по следећем...
Сусрети класа ученика Војне гимназије
Поштовани, Војна гимназија жели да омогући вама, својим некадашњим ученицима, да правовремено дођeте до информација које се тичу организовања сусрета класа...

Претрага

Календар

« Април 2024 »
ПонУтоСреЧетПетСубНед
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

Последње вести

Важнији линкови

Пратите нас