odbojka1.jpg

Изузетан успех Војне гимназије на општинском првенству у одбојци

04. 10. 2023

На нивоу општинског такмичења на Савском венцу реализовано је првенство у одбојци за дечаке и девојчице 2. октобра 2023. године. Првенство је одржано у Спортском центру „Мајдан” у организацији Спортског савеза Савски венац у оквиру Програма спортских такмичења у систему школског спорта Републике Србије. Ученици Војне гимназије су остварили изузетне резултате у обе категорије.

У конкуренцији свих девет школа на општини Савски венац женска одбојкашка екипа Војне гимназије остварила је сјајан успех освојивши треће место. Екипу су чиниле ученице сва четири разреда. Ученице Невена Јовановић, Катарина Денић, Милица Мачкић, Тамара Милошевић, Андријана Кузмановић, Бојана Ћирковић, Сара Миликић, Дуња Кнежевић, Дуња Пајић, Валентина Вукојевић, Ања Зоћевић, Нађа Зоћевић, Елена Лукић и Ана Крстић одлично су одиграле ово првенство и показале су спортски дух, другарство и заједништво.

У мушкој категорији екипа Војне гимназије предвођена ученицима трећег и четвртог разреда Стефаном Новковићем, Вељком Здравковићем, Филипом Гогићем, Вукашином Лукићем, Павлом Ђокићем, Марком Панајотовићем, Алексом Васовићем, Стефаном Живанчевићем, Вуком Думићем, Николом Кецман и Иваном Милићем су заузели четврто место у веома јакој конкуренцији.

Ученицима Војне гимназије је омогућено да кроз реализацију спортских секција учествују на бројним спортским такмичењима и манифестацијама у различитим дисциплинама, а све у циљу максималне подршке и мотивације талентованих ученика, њиховог великог рада и залагања.

Честитамо ученицима и професору Слободану Николићу на постигнутом успеху и желимо им много среће на наредним такмичењима!

Верзија за штампу

 

A+ A-

Информације

Обавештење бившим ученицима Војне гимназије који имају потребу за дупликатима јавних исправа које је издала Војна гимназија
ЗАХТЕВ за издавање дупликата или друге јавне исправе, односно провере веродостојности дипломе подноси се по следећем...
Сусрети класа ученика Војне гимназије
Поштовани, Војна гимназија жели да омогући вама, својим некадашњим ученицима, да правовремено дођeте до информација које се тичу организовања сусрета класа...

Претрага

Календар

« Мај 2024 »
ПонУтоСреЧетПетСубНед
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

Последње вести

Важнији линкови

Пратите нас